2017

Vi avslutar 2017 på SKK uts i Stockholm där Rufus Vinner veteranklassen hanar och kan numera titulera sig SV VV-17.
Vilken dag på Växjö int! Sally blir BIS 4a för Ulla Greenwwod av totalt strax över 3500 hundar. 5/11-2017
Inte nog med att Sally blev BIR så vinner vi gruppen BIG 1a för Barbara Ruth Smith.
Vi har haft en fantastisk dag på SKKs int utställning i Växjö 3/11-17. Snobben, Chase Me Calimero fick EXC i en stor öppenklass. Sedan var det dags för Sally att gå in i championklassen som hon vann. Dags för bästa tik som Sally också vinner och inte nog med det hon blir BIR!!!! Totalt var det 85 anmälda whippet till dagens utställning.
2/11-17 Idag kom äntligen Shirleys Bruksavelspris med posten. Är så stolt över denna fina utmärkelse. Hennes avkommor som visat framtassarna på LC-fältet och tagit cert är: SE LCH C.M Calimero SE UCH C.M Tempest Storm C.M Stars Without Stripes SE UCH FI UCH SE VCH C.M Ace Of Spades C.M Ragtime C.M Cybister
9/9-17 Sally blir BIR Cert och Championat för Ben Reynold Frost!
9/9-17 Wow vilken dag vi har haft på SVVK uts i Lund! I juniorklass är två av Sparvens grabbar anmälda, Billy, Chase Me Andy Wood vinner klassen med EXC och 2a blir Eddi, Chase Me Eddie Vedder. Rufus, Swaara Joyson vinner veteranklassen och blir BIR-Veteran och Bästa Hane 3a med R-cert. Shirley, RLD N Swaara Karen Laughing BIR-Bruks och sedan BIS-3a Bruks- Dagens Stjärna var Sally som vann öppenklassen, blev bästa tik med CERT och Championat och avslutar det hela med att bli BIR!
20/8-17 Vilken dag vi har haft på LC-fältet i Bjurholm! Anmälda till provet är Sparven och Sally. Båda tjejerna gör varsina fina första rundor och efter första ligger Sparven på 2a plats och Sally på 4e. När det är dags för prisutdelning ropas Sparven upp på 4e plats, precis bakom certet... Och på 1a plats vinner Sally klass 1 med CERT! Vilken helg, nu går resan på nästan 100 mil hem genast mycket lättare.
19/8 är det dags för den årliga vinthundshelgen i Bjurholm med utställning på lördagen och LC på söndagen. Rufus vinner veteranklassen med exc och ck och slutar dagen som BIM-veteran. Ringo, SE UCH FI UCH SE VCH Chase Me Ace Of Spades som bor Bjurholm vinner championklassen och blir Bästa Hane 2a. Shirley 2a med ck i bruksklassen. Sally vinner en stor öppenklass med ck och blir sedan Bästa Tik 3a med R-Cert, så nära.....

Vilken start på 2017!

kan inte klaga på de fina resultaten på årets första utställning.

SvVK Upplands Väsby:

Shirley RLD N Swaara Karen Laughing 

BIM,BT-1a Cert, BIR-Bruks och BIS- Bruks2a

Sally Chase Me Tempest Storm 

BT-4a

BIR Inner Circles Don't Say A Word ( far till Sparvens kull 2016)

foto: Åsa Lindholm

 

Stort Grattis Susanne till Ringos SE VCH Chase Me Ace Of Spades godkända doftprov av eukalyptus.

så roligt.

Årslistor 2016

Så här i början på året kommer alla Årslistor ut.

Vi är så stolta över alla fina resultat 2016, tack till alla underbara valpköpare som tar så väl hand om sin CM whippar.

Lure-Coursing 2016:

3# LC uppfödare

1# Shirley RLD N Swaara Karen Laughing årets LC Avelstik ( av 74 tikar).

 

Utställning 2016:

3# Debutanthane SV VCH Chase Me Ace Of Spades

5# Debutanttik Chase Me Tempest Storm

11# Avelstik RLD N Swaara Karen Laughing 

17# Uppfödare

 

Nu ser vi fram emot ett spännande 2017